معرفی رشته

یکی از لذت­ هایی که بشر همواره به دنبال بهره بردن بیشتر از آن بوده است، خوردن غذاست. بشر همواره برای دستیابی به لذت بیشتر به دنبال خلق پدیده­ های جدیدی است. این امر در حوزه آشپزی نیز خود را نشان داده و امروزه آشپزی به عنوان یک هنر شناخته می­ شود. با رشد جمعیت در سراسر جهان، تامین خوراک از یک سو امر مهمی تلقی می ­شود و از سوی دیگر ارضای علایق و سلیقه ­های گوناگون سبب شده است که آشپزی به عنوان یک علم جایگزین آشپزی تجربی شود. کسب مهارت­ های لازم در حوزه تغذیه از طریق مجاری علمی، آشنایی با خوراک ­های سایر ملل و شناخت مواد اولیه گوناگون، نه تنها زمینه را برای تبادل فرهنگ میان ملت ­ها فراهم می­ سازد بلکه می­ تواند به سلامت جامعه و کاهش هزینه ­های سنگین بیماری­ هایی چون دیابت، چاقی مفرط و ... یاری رساند.

برنامه های کلاسی

با کلیک بر روی گزینه ها برنامه مرتبط با ترم خود را دانلود نمایید.